Tongersesteenweg 18 bus 1 3730 Hoeselt
089 29 00 05 Contacteer ons

Multidisciplinaire groepspraktijk in Hoeselt zoekt versterking

 

FUNCTIE : HUISARTS

TYPE: ASSOCIATIE

GEMEENTE: Hoeselt

E-MAIL: hildedezeure@icloud.com

TELEFOON: 0477 373595

 

BESCHRIJVING:

Ons team bestaat momenteel uit 5 huisartsen , een diëtiste, psychologe , verpleegkundige en een fulltime secretariaat met 3 secretaresses.

OVER DE PRAKTIJK

Onze praktijk is een multidisciplinair centrum en werd opgericht door alle Hoeseltse huisartsen in samenwerking met verschillende geneesheer-specialisten.

Het gebouw is een toekomstgerichte nieuwbouw en beschikt over 8 kabinetten, een spreekruimte, drie wachtruimten,technische laboruimte voor bloedafnames, een keuken met terras en een secretariaat-ontvangstbalie. De secretaresses zijn aanwezig van 8u tot 18u. Onze diëtiste en psychologe zijn één dag per week 4 uur aanwezig.

WACHTDIENSTREGELING EN WERKTIJDEN

Tijdens het weekend en feestdagen wordt verwezen naar de huisartsenwachtpost. Van maandag tot donderdag vindt de weekwacht plaats.

De regio omvat Bilzen-Hoeselt-Riemst Hiervoor is elke arts gemiddeld één maal per maand verantwoordelijk. Elke individuele arts deelt zijn eigen werktijd in, weliswaar in overleg met de andere collega’s. Dit om de continuïteit van de praktijk te kunnen garanderen. De meeste collega’s starten om 8u30, om 19u gaat de wachtdienst in.

EMDPAKKET & CONSULTATIESYSTEEM

We werken met Daktari en als agendasysteem gebruiken we Ringphone . Voor verdere IT-ondersteuning maken wij gebruik van Carecoach.

Via een aanmeldkiosk kunnen patiënten zich aanmelden.

INTERESSE? 

Neem contact op hildedezeure@icloud.com

Telefoon: 0477 373595

www.w-carehoeselt.be