Tongersesteenweg 18 bus 1 3730 Hoeselt
089 29 00 05 Contacteer ons

W-Care / Geneesheer – Specialisten

Geneesheer-specialisten

Maak online een afspraak bij volgende specialisten van Hoeselt of bekijk het spreekuur.

Gynaecologen

Dokter Stephanie Loix

Dokter Stephanie Loix

Dr. Stéphanie Loix is afkomstig uit Bilzen en studeerde in 2017 af als gynaecoloog na een opleiding aan de Vrije Universiteit te Brussel.

Verder genoot zij verdere bekwaming in prenatale (verloskundige) echografie en maternale/foetale geneeskunde (hoog risico zwangerschap) in het Universitair ziekenhuis te Jette en Leiden University Medical Center (LUMC in Nederland).

Sinds 2020 is Dr. Loix verbonden aan het Ziekenhuis Oost-Limburg te Genk.

Dokter Greet Mestdagh

Dokter Greet Mestdagh

Dr. Greet Mestdagh is afkomstig uit Zonhoven en volgde haar opleiding aan de Katholiek Universiteit Leuven. Sinds 1999 is zij actief in het Ziekenhuis Oost-Limburg te Genk.

Naast algemene verloskunde en gynaecologie, heeft zij zich verder bekwaamd in fertiliteitsproblematiek en is zij als infertiliteitsspecialiste verbonden aan het Fertiliteitscentrum van het Ziekenhuis Oost-Limburg.

Op chirurgisch vlak is zij gespecialiseerd in operatieve hysteroscopie en endoscopische chirurgie, in het bijzonder problemen van complexe endometriose.

Neurochirurgie

Dokter Koen Engelborghs

Dokter Koen Engelborghs

Dr. Koen Engelborghs is werkzaam in de dienst Neurochirurgie sedert 2004 nadat hij afstudeerde aan het UZ te Antwerpen. Tijdens zijn opleiding (1995-97) heeft hij via de Janssen Research Foundation wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd i.v.m. craniocerebraal trauma waarvoor hij later de Bayer-prijs ontving. Na zijn opleiding volgde hij een bijkomende specialisatie Radiochirurgie aan de UCLA en Mayo-Clinic in de Verenigde Staten. Actueel is Dr. Engelborghs staflid neurochirurgie in het ZOL te Genk, AZ Turnhout en Vesaliusziekenhuis Tongeren. Hij heeft een speciale interesse en bekwaamheid in minimaal invasieve spinale ingrepen, endoscopische hypofyse-chirurgie, radiochirurgie en behandeling van gliomen met monitoring en wake-up chirurgie.

Orthopedie

Dokter Karolien Didden

Dokter Olivier Segal

Heelkunde

Dokter Guido Vangertruyden

Cardiologie

Hartcentrum Hoeselt

Via onderstaande link kunt u contact opnemen voor een afspraak te maken.

Of via het algemeen secretariaat ZOL Genk. Tel: 089/32 71 10

U kunt aan de achterzijde op de ruime parking parkeren. Neem de ingang aan de voorzijde, verdieping 2.